Šílenství v UFC - soupeř pokousal rivala

UFC čelí neobvyklému incidentu, kdy jeden z bojovníků pokousal soupeře v průběhu zápasu. Šéf UFC, Dana White, vyjádřil nečekanou odměnu pro pokousaného bojovníka, zatímco pachatel byl okamžitě vyhozen ze soutěže.

uniweb weby

Incident je natolik neobvyklý, že sám šéf UFC, Dana White, se rozhodl vypsat nečekanou odměnu pro bojovníka, který byl pokousán. Odměna však není jediná reakce, která následovala. Bojovník, který se dopustil kousání, byl ihned vyhozen ze soutěže po zápase. Právě tento rozruch způsobený kousáním přitahuje stále více pozornosti k tomuto sportu.

'Stává se to velmi zřídka, že vidíte tolik emocí a tolik napětí na takové úrovni,' uvedl White na tiskové konferenci po zápase. 'Ale musíme udržet integritu našeho sportu a nastavit hranice. Takové chování nemůžeme tolerovat.'

Podle jeho slov by nečekanou odměnu měl dostat pokousaný bojovník za svou statečnost a profesionální přístup. Jméno vítěze však zatím nebylo oznámeno. Zřejmě je to taktický tah ze strany Whitea, aby udržel napětí a zvýšil zájem o další zápasy.

'Jsem přesvědčen, že tento incident pomůže přilákat více diváků k našemu sportu,' dodal White. 'Ale musíme se také ujistit, že toto je přísně ojedinělý případ a že něco takového se už nikdy nestane.'

I když byl tento incident nezapomenutelný, fandové UFC po celém světě věří, že to nebude mít negativní vliv na sport jako takový. Naopak, mohlo by to přinést nový rozměr napětí a vzrušení, který UFC potřebuje, aby stále přitahoval více a více fanoušků a sledovanosti.

V jednom je však většina sborozpěvačů UFC shodná: incident s kousáním byl jedním z nejšokujících momentů v historii tohoto sportu, a je jednoznačně jasné, že takové chování nemůže být tolerováno.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy