Sprejer poškodil objekt jihlavského obchodního centra

Jihlavští policisté pátrají po pachateli, který posprejování budovy jihlavského obchodního centra způsobil škodu přibližně deset tisíc korun. V okolí objektu se v době spáchání činu pohyboval člověk, kterého zachytily kamery a jehož totožnost policisté potřebují zjistit.

uniweb weby

„Ke spáchání trestného činu došlo ve čtvrtek 15. února ve večerních hodinách. Pachatel v Hradební ulici poškodil třemi nápisy modré barvy budovu obchodního centra City Park. Na kovovém obložení schodiště rampy nákladového prostoru vytvořil pachatel nápis v délce necelé tři metry, dalším téměř dvoumetrovým nápisem posprejoval plech na zásobovací rampě u zálivu a dále na plášti budovy poškodil nápisem tři skleněné tmavé tabule. Škoda, kterou pachatel poškozením objektu způsobil, byla předběžně vyčíslena na deset tisíc korun,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Podle informací policistů se v okolí obchodního centra v době, kdy k posprejování objektu došlo, pohyboval člověk, po kterém policisté v současné době pátrají. „Policisté by v zájmu probíhajícího prověřování potřebovali zjistit totožnost této osoby, která šla po ulici Hradební podél obchodního centra, dále směrem ke Znojemské ulici a odtud odbočil do Havířské ulice.

Žádáme občany, kteří osobu na kamerových záznamech poznají nebo mají informace, kde se v současné době nachází nebo pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také jakékoli další informace směřující k objasnění případu a vypátrání pachatele,“ dodala Jana Kroutilová.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 01.03.2018 16:08
Video




0 +
 

Hlavní zprávy