Třebíč bude hostit největší fotbalový turnaj v historii

Třebíč Open 2017 přivítá přes 100 fotbalových týmů ze čtyř zemí Evropy. Třídenní sportovní svátek vypukne po celém Třebíčsku v pátek 9. června a bude trvat až do neděle 11. června.

uniweb weby

Do Třebíče přijede přes 1500 dětí ze všech koutů České republiky, objeví se také mladí hráči ze sousedního Slovenska, Polska a dokonce přiletí dvojnásobný vítěz Ligy Mistrů - Portugalský klub FC Porto. Třebíč Open 2017 organizuje klub SK Fotbalová škola Třebíč.

„Naším cílem není pouze uspořádat fotbalový turnaj, ale také otevřít město Třebíč světu se vším, co může nabídnout. Máme připravený i bohatý doprovodný program. Třebíč Open 2017 je turnaj pro děti a mládež od šesti do třinácti let. Díky výrazné podpoře okolních obcí a klubů bude připraveno sedm sportovních arén v Třebíči, Přibyslavicích, Vícenicích, Rouchovanech a Dukovanech, ve kterých bude turnaj probíhat,“ popsal záměry pořadatele Martin Daněk, ředitel Třebíč Open 2017.

Koncept turnaje zahrnuje nejen fotbalová utkání, ale také návštěvu regeneračních areálů Laguna a Polanka, historických památek města Třebíče a také sobotní večerní turnajový ceremoniál a „afterparty“ s živou hudbou a ohňovou show přímo v hlavní turnajové aréně – Nuvia Aréně.

Více na www.trebic-open.cz.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy