Třebíč ocenila žáky za reprezentaci města

V posledním červnovém týdnu ocenilo město Třebíč v prostorách obřadní síně Malovaného domu nejlepší žáky základních škol v uplynulém školním roce 2016/2017. Předávání čtrnácti ocenění včetně drobného dárku se ujal radní pro oblast školství Pavel Pacal společně s vedoucí odboru školství a kultury Jindřiškou Pánkovou.

uniweb weby

Školy vybraly žáky, kteří kromě vzorného plnění svých školních povinností dosáhli dalších úspěchů a reprezentovali školu ve vědomostních soutěžích v matematice, chemii, v anglickém nebo německém jazyce, v recitačních a pěveckých soutěžích i v různých sportovních odvětvích.

„Město Třebíč je hrdé na to, že má tak šikovné žáky a chtěl bych, abyste i vy byli hrdí na to, na jaké škole působíte. Važte si svého navržení a ocenění a dále na sobě pracujte. Jen to vám umožní splnit si v životě své sny,“ pronesl krátce k přítomným žákům radní Pavel Pacal a dodal, že velké poděkování patří rodičům, protože právě oni mají velký podíl zásluhy, stejně jako učitelé, na rozvoji a úspěších oceněných dětí.

Na závěr Pavel Pacal poděkoval všem žákům za vzornou reprezentaci školy a města a popřál jim hodně úspěchů vdalším školním i osobním životě.

Ocenění za reprezentaci města a školy obdrželi:
Jan Václavek, ZŠ a MŠ Bartuškova
Lenka Rymešová, ZŠ a MŠ Bartuškova
Martin Hanák, ZŠ Benešova
Tobiáš Dvorský, ZŠ Benešova
Sofie Adlerová, ZŠ Benešova
Kamil Belán, ZŠ Horka - Domky
Daniel Havlíček, ZŠ Horka – Domky
Lukáš Koňařík, ZŠ T. G. Masaryka
Jiří Zikmund, ZŠ T. G. Masaryka
Adéla Nováčková, ZŠ Kpt. Jaroše
Martin Mitvalský, ZŠ a MŠ Na Kopcích
Pavel Vodínský, ZŠ Týnská
Michal Kaňkovský, ZŠ Týnská
Michal Šlouf, ZŠ Týnská


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 02.07.2017 13:12




0 +
 

Hlavní zprávy