Vincentka – zázrak, který můžete pít i inhalovat

Léčivá přírodní Vincentka z lázeňské kolonády v Luhačovicích je výjimečná, neboť vyniká silnou mineralizací a výjimečným osmotickým tlakem, který se blíží vnitřnímu prostředí člověka.

uniweb weby

Minerálka jako univerzální lék

Vincentka je pacienty velmi dobře snášena při pitných kúrách i na sliznicích dýchacích cest v případech, kdy je vdechována přes inhalátory. Z tohoto důvodu je lékaři využívána při léčbě onemocnění dýchacích cest, hlasivek, žaludečních vředů i nemocech dvanáctníku.

Vincentkou na rýmu

Inhalace luhačovické minerální vody výrazně podporuje a urychluje léčbu rýmy. Nejjednodušší způsob, jak dosáhnout páry o teplotě 38 až 42 °C, představuje speciální inhalátor Vincentky. Přístroj je vybaven tepelnou deskou a zaručuje efektivní teplou inhalaci. Přístroj má zabudovanou dvojitou tepelnou ochranu a také bezpečnostní ventil při překročení mezního tlaku.

Znovu volně dýchat

Teplá inhalace vede k prokrvení sliznice a zvyšuje produkci sekretu. Pro léčbu rýmy z nachlazení je proto ideálním řešením. Inhalátor chrlí horkou páru, kterou mísí s léčivou minerální vodou. Obsluha je velmi jednoduchá, minerální vodu není nutné přelévat do inhalátoru, inhalátor se napojí přímo na originální lahev.

Inhalátor od prověřené firmy

Při výběru inhalátoru se vyplatí obrátit se na ověřené prodejce s dlouholetou historií. Firma KRÁSNÝ – zdravotnická technika, s.r.o., nabízí svým zákazníkům nejen široký výběr z přístrojů světových značek, ale zároveň zabezpečuje plný záruční i pozáruční servis.

Doporučené odkazy

Autor: Inhalátory pro dospělé i děti Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy