FCV si pojistil zkušenost: smlouvy pro Tlustého, Vaculíka a Zoubeleho

V součtu jim je 99 let, dohromady jen v I. lize nasbírali 548 zápasů a jejich zkušenosti budou v druholigových bitvách neocenitelné.

uniweb weby

V součtu jim je 99 let, dohromady jen v I. lize nasbírali 548 zápasů a jejich zkušenosti budou v druholigových bitvách neocenitelné. Řeč je o trojici ostřílených borců, kteří v FC Vysočina prodloužili svůj profesionální kontrakt. Petr Tlustý a Lukáš Vaculík o rok, Lukáš Zoubele by měl v Jihlavě strávit dva fotbalové ročníky.

„V rámci naší filosofie chceme mít v mužstvu 3-4 zkušené hráče, kteří budou vést mladou generaci a těm nejmladším budou pomáhat v začleňování do dospělého fotbalu. Z hlediska charakteru, loajality a i fotbalových kvalit nám vyšli tito tři borci. S Petrem jsme se dohodli už v zimě a nyní i s oběma Lukáši. Jsme přesvědčeni, že jejich hráčská kvalita bude ve II. lize nadstandardní a svou zkušeností pomohou naplnit cíle, s nimiž do nového ročníku FORTUNA:Národní ligy vstoupíme. Trenér s nimi určitě může počítat v tom, že zajistí fungování kabiny,“ okomentoval podpisy nových smluv ředitel klubu Jan Staněk.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 03.07.2018 13:35




0 +
 

Hlavní zprávy