Přemýšlíte o pěkném dárkovém balíčku s kosmetikou? Darujte kosmetiku z vína!

Kosmetika Perlage je španělská řada špičkové kosmetiky na bázi kmenových buněk z vinné révy odrůdy Trepat.

uniweb weby

Dárková kosmetika z hroznového vína

Námi nabízená dárková kosmetika využívá v boji proti stárnutí kůže kmenové buňky vinné révy. Kosmetika Perlage je vhodná pro mastnou pleť, na oční okolí, k projasnění vaší pleti, na suchou pleť, také na citlivou a nedokonalou pleť. Použivání kosmetických přípravků Perlage vám pomůže získat vitalitu, vitaminy, kosmetika má depigmentační, anticelulitidní, antiage a vyživující účinky. Nabízíme řadu pro domácí péči (čistící mléko, aktivní krém, pleťové tonikum, relaxační krém, sérum na oční okolí, kosmetiku proti vráskám) a speciální oleje (argánie, růže vinná, měsíček).

Přehled přírodních esencí, které naše kosmetika využívá či obsahuje

  • Kmenové buňky vinné révy

Kmenové buňky vinné révy snižují výskyt kožních skvrn, chrání nás před oxidačním stresem a udržují životaschopnost našich buněk.

  • Resveratrol

Resveratrol je polyfenol přítomný v hroznové slupce, který má antioxidační vlastnosti a považuje se za jednu z nejúčinnějších molekul v boji proti stárnutí.

  • Cava

Cava má velmi silné antioxidační vlastnosti. Glutathion, resveratrol a základní stopové prvky obsažené v cavě odstraňují volné radikály způsobující oxidační stres. Růžovou Cavou, perlivým vínem lze vytvořit koupel pro tělo, uvolnit se, relaxovat ve vaně. Na našich sociálních sítích můžete najít video, jak se smíchá olej a víno. Vaše pokožka bude provoněná a hydratovaná!

  • Olej z hroznových jader

Olej z hroznových jader vzniká slisováním jader poté, co se vyrobí vinný mošt. Olej je bohatý na nasycené, mononenasycené a polynenasycené mastné kyseliny, tedy elementární prvky našeho oběhového systému. Navíc je zdrojem vitamínů C a E a výborně hydratuje pleť.

  • Vinný mošt

Cytosol je rostlinná buňka, která je bohatá na vodu, minerály a cukry a díky tomu pleť nepřetržitě hydratuje.

  • Pryskyřice magnolie

Magnolol a honokiol jsou dvě hlavní složky, které mají protizánětlivé vlastnosti a pomáhají snižovat napětí kůže. Studie in vivo dokazují, že dochází ke zmírnění vrásek a ke zpevnění a zpružnění pokožky.

Kosmetika Perlage jako dárek? Dobrý nápad!

Rádi vám pomůžeme vybrat správný typ kosmetiky jako dárek pro vaše blízké. Tým PERLAGE

Kontakt:

IJ COSMETICS S.R.O.

Truhlářská 2463/16, 
301 00, Plzeň - Východní Předměstí

Telefon: +420 602 135 003
E-mail:
info@perlage.cz
E-shop:
www.perlage.cz
Facebook:
 www.facebook.com/perlagecr/


Autor: Kosmetika z vína Perlage Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy