Rekvalifikační kurzy vám zajistí lepší práci

V současné nepříznivé situaci v době pandemie již mnoho lidí tuší, že je jejich pracovní pozice ohrožena. Ano s největší pravděpodobností se bude propouštět, i když se to snaží vláda ČR nějakým způsobem zachránit.

uniweb weby

V současné nepříznivé situaci v době pandemie již mnoho lidí tuší, že je jejich pracovní pozice ohrožena. Ano s největší pravděpodobností se bude propouštět, i když se to snaží vláda ČR nějakým způsobem zachránit. Jsou však pracovní oblasti, jako jsou cestovní ruch a ubytovací služby, kde bude propad zisku neúnosný.

Je dobré však neupadat do depresí, ale uvažovat o budoucnosti. Rekvalifikační kurzy vám mohou pomoci najít lepší práci, a to třeba v úplně jiném oboru. Rok 2020 pro vás nemusí být tragický, i když přechod na nové pracovní uplatnění nebude jistě snadný, nakonec se vše k dobrému obrátí. Na českém trhu jsou pracovní pozice, které budou žádané i v budoucnu. Jedná se např. o obory, jako jsou účetnictví, personalistika a online marketing. Vzdělávací společnost Orange Academy s.r.o. na Vysočině nabízí rekvalifikační kurzy hned v několika městech – Třebíč, Jihlava a Žďár nad Sázavou.

Rekvalifikační kurzy Jihlava vás naučí účetnictví

Akreditované kurzy Jihlava se vyplatí absolvovat! Když pojmete rok 2020 jako ideální pro změnu práce, zjistíte, že je obor účetnictví velice perspektivní. Proč? Nezaměstnanost je dlouhodobě na nízké hranici, i když se čeká, že bude díky pandemii koronaviru narůstat, je jasné, že o kvalitní účetní s aktuálními znalostmi bude stále zájem. Jedná se o jednu z nejčastěji poptávaných pozic na trhu práce.

Firmy mají o účetní velikou nouzi. Je jen na vás, zda se rozhodnete nechat zaměstnat ve firmě, kde budete zpracovávat komplexní účetnictví, nebo budete externí účetní pro několik podnikatelských subjektů. Můžete se dokonce vyhranit a dělat jen mzdové účetnictví. Některé firmy mají na mzdy dalšího zaměstnance či přímo externí mzdovou účetní.

Rekvalifikace s dobrou perspektivou do budoucna

Často se bez dalšího vzdělání neobejdete. Obzvlášť pokud toužíte po změně oboru nebo jste k tomu donuceni aktuální situací na pracovním trhu. Nejrychlejším řešením jsou rekvalifikační kurzy Jihlava. Za pár týdnů intenzivní výuky nasajete tolik informací jak za několik měsíců ve škole.

Jak je to možné? Je velký rozdíl, pokud vzdělání probíhá sem tam a je smícháno snejrůznějšími předměty z jiných oblastí, než když absolvujete odborný akreditovaný kurz s konkrétním zaměřením. Navíc společnost Orange Academy s.r.o. se zaměřuje především na praktickou část výuky vedenou zkušenými lektory s praxí z oboru. A to je nespornou výhodou.

Bydlíte v Kraji Vysočina?

Věděli jste, že nejjižnější část Kraje Vysočina je vzdálená cca 5 km od hranic s Rakouskem? Chcete-li spolupracovat s německy mluvícími firmami, které máte vtěsném dosahu vašeho bydliště, neváhejte si oprášit znalosti němčiny. Když spojíte nejčerstvější aktuality z oboru účetnictví se slušnou konverzací německého jazyka, budete cenným kandidátem u různých společností. Nevíte, zda na to ještě máte? Jste už mnoho let ze školy? Právě pro vás jsou určené ukázkové hodiny angličtiny a němčiny. Jazykové kurzy němčiny jsou pořádány hned v několika městech po celé České republice a jsou zaměřené především na konverzaci. Lektoři učí s pomocí velice účinné metody Effektives Deutsch® kdy si němčinu osvojíte v co nejkratším možném čase.

Ušetřete čas, peníze a naučte se něco nového za relativně krátkou dobu. Můžete tak získat lepší pracovní uplatnění a větší jistotu na trhu práce.

Pokud jste na úřadu práce v evidenci jako uchazeč o zaměstnání, můžete získat kurz zdarma. Úřad práce Jihlava proplácí rekvalifikační kurz až do výše 50.000 Kč. Je jen vás, zda se do této částky vejdete s jedním či více kurzy. Nabídku kurzů najdete na stránkách úřadu práce v Jihlavě a v dalších městech po celé České republice.

Skvělou možností pro OSVČ, zaměstnavatele a jejich zaměstnance je dotační program POVEZ II. V tomto případě být vevidenci na ÚP nemusíte, žádost je na platné IČ (identifikační číslo).

Tip! Jděte do kurzu s akreditací, budete tak mít větší šanci při schválení žádosti o dotaci.

Většina kurzů vzdělávací společnosti Orange Academy s.r.o. je vhodná pro začátečníky, ale na své si přijdou i pokročilí studenti, kteří si chtějí zopakovat učivo a aktualizovat znalosti platných zákonů. Výuka se zaměřuje hlavně na praktickou část. Kromě prezenčních lekcí máte možnost využít e-learning. V ceně kurzu jsou také učebnice, psací potřeby a další materiály.

V případě zájmu kontaktujte společnost Orange Academy telefonicky na čísle + 420 511 119 990 nebo napište na e-mail kurzy@orangeacademy.cz.

Autor: REGIONVYSOCINA.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy