Šachový seriál v Brodě letos po páté

Pátým turnajem pokračoval na začátku víkendu v Havlíčkově Brodě seriál šachových turnajů O pohár ŠK Jiskra Havlíčkův Brod, účastnilo se ho více než dvě desítky šachistů nejen z Vysočiny.

uniweb weby

Hrálo se sedm kol s tempem patnáct minut na partii pro každého hráče. Nejúspěšnější byl tradičně Roman Vincze KM z Gordic Jihlava, který soupeřům povolil pouze jednu remízu a zisk 6,5 bodu, druhý Jiří Polanský  z Gambitu Jihlava stejně jako Petr Štůla z Jiskry Havlíčkův Brod vybojovali o bod méně.

Vítězové jednotlivých kategoriích

žáci: Rudolf Jun z TJ Chotěboř;
amatéři, hráči neregistrovaní a s ELO do 1500: Jiří Havel z Jiskry Havlíčkův Brod, 
senioři: Jaroslav Melichar z Jiskry Havlíčkův Brod

Po odehraných pěti turnajích z celkového počtu patnáct se do seriálu zapojilo čtyřicet jedna zájemců všech kategorií. V celkovém pořadí po pěti turnajích je na čele KM Roman Vincze z Gordic Jihlava, před Vítkem Veselým z Jiskry Havlíčkův Brod.
Nejlepší v jednotlivých kategoriích

mládež: Rudolf Jun z TJ Chotěboř
neregistrovaní a s ELO do 1500: Jiří Havel

senioři: Karel Brodina (oba z Jiskry Havlíčkův Brod)

Šestý turnaj se uskuteční až v roce 2017, ale pro všechny zájemce připravují šachisté Jiskry Havlíčkův Brod na pátek 16. prosince od 16.30 Vánoční bleskový turnaj, který je zároveň Otevřeným přeborem ŠK Jiskra Havlíčkův Brod. Zváni jsou všichni zájemci bez rozdílu věku, na účastníky čeká v průběhu turnaje vánoční občerstvení, pro nejlepší v jednotlivých kategoriích drobné věcné ceny.


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy