We are Bosch v Jihlavě

Po dvou letech se firma Bosch vrátila do areálu letního kina v Jihlavě, kde vedení společnosti pro své zaměstnance uspořádalo příjemnou společenskou akci pod názvem We are Bosch.

uniweb weby

Akce, kterou po celou dobu trvání moderovali Jana Vránová a Pavel Bláha z Hit Rádia Vysočina, se uskutečnila v sobotu 27. srpna, se konala za krásného letního počasí. Pro návštěvníky - kromě občerstvení - byl připraven bohatý kulturní program pro dospělé a děti. Na hlavním podiu se na pódiu vystřídala skupina Chinaski, zpěvačka Aneta Langerová a celou akci zakončilo exkluzivní vystoupení The Symphonic Queen, během kterého přítomní vyslechli největší hity britské rockové kapely Queen v podání symfonického orchestru v rockovém kabátu.
Na vedlejším pódiu v prostoru hřiště Velký Heulos organizátoři připravili program pro děti moderovaný Milanem Řezníčkem. Kromě toho se nejmenší návštěvníci mohli těšit a vyzkoušet oblíbené atrakce - skákací hrady, air brush tetování, zúčastnit se nejrůznějších soutěží a kouzlení, byly zde i workshop Kdo chtěl, mohl si vyzkoušet hru na bicí. Po cestě korzovali dva klauni, kteří vozili malé návštěvníky na kole a koloběžce, další cirkusoví klauni bavili pozorné publikum. K vidění byla hasičská technika, modely kaipanů vytvořených studenty technických škol, jejichž výrobu spolu s Krajem Vysočina firma jako největší zaměstnavatel v regionu sponzorovala.  

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 29.08.2016 18:46




0 +
 

Hlavní zprávy