Will Wilde s kapelou Bladderstones v Národním domě v Třebíči

Britský bluesový zpěvák a hráč na foukací harmoniku Will Wilde vystoupí poprvé v ČR a hned míří na Vysočinu. V Třebíči se představí v pondělí 26. března od 19.00 v Národním domě.

uniweb weby

Will Wilde se své první harmoniky chopil v šestnácti letech a hrál a hrál. Pochází z prostředí tradičního chicagského bluesu, jehož nádech kombinuje se svým milovaným rockem. Will jednoznačně patří mezi absolutní špičku současné blues rockové scény a v kombinaci s harmonikou nemá ve světě konkurenci. Ne nadarmo jej Thomas Ruf nazývá harmonikovým Hendrixem. 

Na koncertě jej doprovodí u nás již dobře známá skupina The Bladderstones – blues-crossoverové trio, které hledá tradici a osobní příběh bluesové hudby v současnosti. Kapela hraje ve složení Tomáš Frolík (zpěv, kytara), Johnny Judl (zpěv, baskytara) a Michael Nosek (zpěv, bicí). Z jejich podání crossoveru a bluesu, sixtees, pouštního funku a texaského undergroundu je cítit především radost z přítomného okamžiku.

Vstupenky na uvedený koncert jsou k zakoupení u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 47, Třebíč – tel.: 568 610 013 a přes E-VSTUPENKY.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
so 24.03.2018 10:23




0 +
 

Hlavní zprávy