Žena z Jihlavy čelí obvinění za napadení učitelky

Policejní inspektor sdělil podezření ze spáchání dvou trestných činů devětatřicetileté ženě z Jihlavy, která ve druhé polovině září na jihlavské škole napadla a zranila učitelku.

uniweb weby

„Po poledni přišla na chodbu matka jednoho z žáků, slovně napadla učitelku a udeřila ji rukou. Na místě byly v tu dobu ještě další osoby. Žena chtěla ve fyzickém útoku na učitelku pokračovat, zabránil jí v tom ale další zaměstnanec školy. Napadená učitelka utrpěla zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici.
Policisté prošetřili událost, výslechli účastníky a svědky a vyžádali si také lékařské zprávy. Na základě shromážděných důkazů poté policejní inspektor sdělil devětatřicetileté ženě podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a pokusu přečinu ublížení na zdraví. Případ policisté řešili ve zkráceném přípravném řízení,“ popsala událost policejní mluvčí Jana Kroutilová.


Komentáře

  • Před 7 roky

    O čem ten článek vlastně je?. Jedna ženská napadla druhou. Jenže ono je senzacechtivé uvést - matka napadla učitelku. Ty ženy mají jistě jméno a příjmení. A určitě se to stalo na konkrétním místě. Takhle je to jenom vata. Když před lety Pepík Vonásků rozbil sousedům šutrem okno, tak se určitě nepsalo - nezletilý hoch poškodil cizí majetek. Kam ty média směřují?

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 17.10.2017 13:43




0 (1)
 

Hlavní zprávy