Bylinky - Vánoční speciál

Přijměte pozvání na přednášku, která se bude konat ve Family Pointu od 16.00 hod., 12. 12. 2018. Nezapomeňte si zarezervovat místo.

uniweb weby

Na přednášce se dozvíte, jak bylinky sbírat, správně sušit a také správně používat při různých zdravotních obtížích. Nepodceňujte sílu přírody a moudrost našich babiček a prababiček, které věděly o blahodárných účincích bylin a také je každodenně používaly. Na místě lze také zakoupit léčivé bylinné směsi.

Family Point je místo, kde si můžete bezplatně přebalit a nakrmit děti, využít možnosti internetu a informací i poradenství pro rodiny. Všechny přednášky, stejně jako veškeré služby a aktivity spojené s Family Pointem, může kdokoliv z veřejnosti navštívit bezplatně. Family Point je k dispozici v Horní ulici 197 v Havlíčkově Brodě každý všední den od 8.30 hodin do 16 hodin a v pátek do 14.30 hodin. Family Point je podporován Krajem Vysočina a městem Havlíčkův Brod. Více informací získáte na tel. čísle 734 694 487 případně emailové adrese: havl.brod@familypoint.cz, webových stránkách www.vysocina.familypoint.cz nebo facebooku: www.facebook.com/FamilyPointHB.

Autor: Michaela Hovorková Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 12.12.2018 09:30




0 +
 

Hlavní zprávy