Juniorky z Fanatiku obhájily zlato na MČR v aerobiku a chystají se na mistrovství světa

O uplynulém víkendu se v Plzni konalo mistrovství ČR ve sportovním a fitness aerobiku 2017. Havlíčkobrodský klub TSM Fanatic na něm měl zastoupení ve dvou kategoriích a v obou bral medaile.

uniweb weby

Fox team soutěží v kategorii fitness step 8-10 let a mistrovství ČR se mladí závodníci účastnili poprvé. Během sezóny se umísťovali stabilně na třetím místě a bronzovou medaili po skvělém výkonu získali i v Plzni. Jejich výkon byl natolik přesvědčivý, že obdrželi výrazně lepší hodnocení než ve všech předchozích závodech a druhé místo jim uniklo doslova o vlásek. 

Juniorky ve své kategorii fitness step potvrdily svou převahu na domácí půdě a jsou úřadujícími mistry ČR pro rok 2017. Pro závodnice je toto vítězství velkou motivací pro nadcházející mistrovství světa, které se koná 17.-21. října v holandském Leidenu, kde změří své síly v mezinárodní konkurenci. 

Klub TSM Fanatic také stále přibírá do svých řad nové závodnice a závodníky, a to už od 3 let věku. Pokud vás aerobic láká, kontaktujte do konce října zástupce klubu. 

Účast na MČR byla finančně podpořena Městem Havlíčkův Brod.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 11.10.2017 12:55



0 +
 

Hlavní zprávy