Kraj Vysočina vyšle své talenty na Letní olympiádu dětí a mládeže 2024

Slavnostní zahájení sportovní akce v Českých Budějovicích přilákalo stovky diváků na malebnou náplavku, kde Adam Mišík zahájil ceremonii pěveckým vystoupením. Následovalo hudební představení Jihočeské filharmonie. Sportovní klání začne následující den s disciplínami jako kanoistika, para plavání a karate.

uniweb weby

V Českých Budějovicích se toto léto odehrálo slavnostní zahájení velkolepé sportovní akce, která přilákala pozornost stovek diváků. Místem setkání byla malebná náplavka, kde se konal úvodní ceremoniál, který slavnostně uvedl Adam Mišík svým nezapomenutelným pěveckým vystoupením.

Po úvodu, kdy zazněly známé melodie v podání talentovaného zpěváka, se scéna proměnila v orchestrální ráj pod taktovkou Jihočeské filharmonie. Místní i návštěvníci měli možnost si užít hudební kombinaci moderního popu a klasické hudby, což zvýšilo zážitek z celého ceremoniálu.

Sportovní klání odstartuje již následující den, kdy se sportovci utkají v různorodých disciplínách. Připravena je široká škála sportovních aktivit od kanoistiky přes sportovní střelbu až po para plavání a karate. Tým z Kraje Vysočina bude usilovat o co největší počet medailí ve všech disciplínách.

Všem našim reprezentantům přejeme hodně štěstí a pevné nervy v jejich sportovních výkonech! Budeme jim držet palce a těšit se na skvělé výsledky, které z této prestižní sportovní události přinesou domů.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Hrady.cz - letní kulturní festival 2024

Hlavní zprávy

 

Vizovické Trnkobraní 2024