O Velikonocích se vracejí na D1 v úseku Hořice – Koberovice práce

O velikonočním víkendu se na dálnici D1 v úseku Hořice – Koberovice vracejí po zimě pracovníci, aby pokračovali v modernizaci úseku. Na začátku proběhne montáž dopravního opatření v místě, provoz bude postupně převeden v režimu 2+2 na část dálnice vedoucí z Brna do Prahy. Část dálnice z Prahy do Brna letos projde modernizací.

uniweb weby

Práce realizuje sdružení firem pod vedením EUROVIA CS pro Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) ČR. „V loňském roce ž proběhly práce ve středním dělicím pásu a byla modernizována část dálnice ve směru z Brna do Prahy. Po zimní přestávce se pracovníci vrátí na místo a provedou modernizaci zbývající části dálnice D1 v úseku Hořice – Koberovice. Modernizace tohoto úseku skončí letos na podzim,“ sdělila Iveta Štočková, tisková mluvčí EUROVIA CS.

Obnova 6,5 km dlouhého úseku mimo jiné zahrnuje rekonstrukci mostních objektů (jeden z mostů vede nad vodní nádrží Želivka), úpravu a doplnění přejezdů středního dělícího pásu a také úpravu odvodnění, inženýrských sítí a dopravního značení. V rámci řešeného úseku je jedna mimoúrovňová křižovatka Koberovice, pět mostních objektů, dva propustky a šest stávajících přejezdů středního dělícího pásu. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 29.03.2018 13:43




0 +
 

Hlavní zprávy