Policisté hledají ženu z Havlíčkova Brodu

Havlíčkobrodští policisté pátrají po osmadvacetileté ženě z Havlíčkova Brodu, kterou svědci viděli naposledy ve čtvrtek 11. ledna kolem druhé hodiny odpoledne u budovy stacionáře Úsvit v Nádražní ulici v Havlíčkově Brodě, odkud odešla neznámo kam.

uniweb weby

„Pohřešovaná žena je vysoká 158 centimetrů, střední postavy, má oválný obličej, hnědé oči, krátké hnědočerné vlasy. Mluví pomalu a má špatnou výslovnost. Žena trpí psychickou poruchou a téměř nekomunikuje. Na sobě měla oblečenou bílou bundu s červenými a černými prvky, modré rifle, světlou čepici s třpytkami a bambulí, fialové – vínové kotníčkové podzimní kožené boty a bílou tašku přes rameno,“ uvedla policejní mluvčí Stanislava Miláčková. Policisté po ženě vyhlásili celostátní pátrání. Veškeré dostupné informace i s jejím popisem byly předány policejním hlídkám. Do současné doby se však pohřešovanou ženu vypátrat nepodařilo. Policisté po ní nadále pátrají.

„Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se žena v současné době mohla nacházet, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158,“ uzavřela policejní mluvčí.

Aktualizace 14. 1. 2018, 10.25

„Osmadvacetiletá žena z Havlíčkobrodska, která byla pohřešována a o níž jsme informovali v pátek 12. ledna, byla vypátrána na Havlíčkobrodsku. Žena je v pořádku,,“ uvedla v neděli dopoledne k případu policejní mluvčí Stanislava Miláčková.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy