Suchý vzduch trápí miminka i dospělé

Suchý vzduch stojí často za vznikem infektů, které mohou vyústit až v astma či astmatické záchvaty. Vysušuje totiž sliznice dýchacích cest a způsobuje dýchací problém nejen řadě dospělých. Pro miminka je nízká vlhkost vzduchu ještě větším trápením, neboť se zahušťuje sekret v dýchacích cestách a následně přicházejí dýchací obtíže.

uniweb weby

Suchý vzduch v domácnosti odstraní zvlhčovače vzduchu

Profesionální zvlhčovače vzduchu jsou ideálním řešením pro udržení optimální vlhkosti vzduchu v domácnosti. Máte-li doma kojence či batolata, jistě oceníte zvlhčovače vzduchu pro miminka s naprosto bezhlučným chodem. Díky tichému provozu je můžete používat i v dětských pokojích a ložnicích během spánku. Jejich výhodou jsou velkokapacitní zásobníky na vodu, jsou proto určeny pro dlouhodobé zvlhčování ovzduší.

Rozveselte dětský pokoj

Zvlhčovač do dětského pokoje vybírejte podle vzhledu i funkcí. Moderní design nabízí rotační zvlhčovač vzduchu HUMI ROUND. Ten je vybaven automatickou hlavicí s funkcí otáčení o 360 stupňů, která zvyšuje prostorovou zvlhčovací účinnost přístroje.

A co vytvořit dětem pohádkovou duhu? Zvolte zvlhčovač pro miminka HUMI RAINBOW, který díky 7 barevnému LED podsvícení dokáže rozzářit každou místnost.

Investice do kvalitních přístrojů se vyplatí

Výrobky světových značek 3A HEALTH CARE, CA-MI a MED 2000 jsou vysoce spolehlivé a splňují náročné bezpečnostní požadavky EU na přístroje používané pro nejmenší děti. Zvlhčovače jsou napájeny přes síťový adaptér 230V/24V a mají zabudovanou bezpečnostní pojistku. Díky své konstrukci a bezpečnostním zárukám jsou italské zvlhčovače nositeli certifikátů jakosti ISO 9001 a ISO 13485 prestižní společnosti DET NORSKEVERITAS.

Nečekejte a objednejte si zvlhčovač co nejdříve

Suchý vzduch je vážný problém, ale snadno a efektivně řešitelný. Objednejte svým dětem do pokoje spolehlivý zvlhčovač vzduchu unaší společnosti KRÁSNÝ– zdravotnická technika s.r.o. a předejděte tak případnému trápení s dýcháním. Expedujeme na Slovensko a po celé ČR prostřednictvím služeb České a Slovenské pošty.


U všech přístrojů garantujeme nejvyšší kvalitu a zároveň provádíme bezpečnostně technické kontroly a záruční i pozáruční servis.

Přejeme vám pevné zdraví!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Přidejte si nás na FACEBOOK, ať se o novinkách dozvíte dříve něž ostatní!
Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz


Autor: Inhalátory pro dospělé i děti Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy