Fotoalba jsou již pasé. Vyrobte si místo nich raději vlastní fotoknihu

Pamatujete si ještě na doby, kdy jste si nechávali vyvolávat fotky a následně jste je nekonečné minuty skládaly do alba? Tato doba je již za námi a místo klasických fotoalb zaujaly moderní fotoknihy. Proč si jejich tvorbu zamilujete a nedáte na ně dopustit?

uniweb weby

Snadná tvorba a příznivá cena fotoknih

Na úvod musíme zmínit, že tvorba fotoknihy není vůbec časově či technicky náročná a její pořizovací cena je velmi příznivá. Pokud ale milujete nejrůznější slevy, není problém hlídat si akce na fotoknihu a dát se do tvoření až ve chvíli, kdy bude za výhodnější ceny než obvykle. Cena fotoknihy se obvykle pohybuje v řádu desítek korun, ale během akcí si můžete pořídit dvě knihy za cenu jedné nebo ušetřit za poštovné.

Popisky, vtipy i vysvětlivky

Při tvorbě fotoknihy budete pracovat se snadno ovladatelným programem, který je plný nejrůznějších šablon a výsledná fotokniha tak může kromě fotek obsahovat také různé detaily, vtipné popisky či vysvětlivky. Toto při zakládání fotek do tradičních fotoalb nebylo bohužel možné.

Tip: Vytvořit si můžete také originální fotokalendář, stolní nebo závěsný, který si můžete vystavit klidně i v práci v kanceláři.

Kroužková, kovová, pevná či sešitová vazba

Přestože nabídka fotoalb byla a je neustále pestrá, fotoknihám se nikdy nevyrovná. Při sestavování vlastní knihy z fotografií si totiž můžete zvolit vazbu podle svých preferencí. Ať už jste zastánci kroužkové vazby, kovové, pevné či sešitové, žádná z nich není nedosažitelná. To samé platí o fotografii, která bude umístěna na přebalu – i tam si totiž můžete nechat natisknout vlastní fotku.

V porovnání s tradičními fotoalby mají moderní fotoknihy jasně navrch. Sestavíte si je na míru, svému vkusu uzpůsobíte přebal, vazbu i počet stran. Během práce s programem, který k tvorbě fotoknih slouží, budete moci přidávat také vtipné popisky či vysvětlivky. Už chápete, že fotoknihy se s fotoalby nedají vůbec srovnávat?

Zdroj foto: Andrey Sayfutdinov / Shutterstock.com

Autor: REGIONVYSOCINA.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy