Jihlavští studenti se připojili ke Světovému dni sociální práce a Dni učitelů

Ve čtvrtek 30. března se konal na Soukromé vyšší odborné školy sociální, o. p. s., Jihlava tradiční Den pedagogiky a sociální práce. Bohatý program akce letos podporoval myšlenku Světového dne sociální práce na podporu komunit a udržitelného rozvoje, a současně podporoval inkluzi a boj s předsudky nejen ve školství.

uniweb weby

Studenti měli možnost si vybrat tři z osmi nabízených workshopů, které byly zaměřeny např. na Hyporehabilitaci v praxi, Sexuální zneužívání očima obětí, VZPouru proti úrazům, Celé Česko čte dětem na SVOŠS nebo interaktivní workshop Hra proti AIDS. Součástí programu bylo i hudební DRUMBANDu z Denní a týdenního stacionáře v Jihlavě.

Letos byla nabídka workshopů velmi pestrá a zajímavá. „Nejvíc mě zaujal workshop VZPpoura proti úrazům, ve kterém velmi pozitivně hovořil muž upoutaný na invalidní vozík,“ uvedla Tamara Cvaková, studentka druhého ročníku denní formy studia, oboru předškolní a mimoškolní pedagogika. „Osobním příběhem mě velmi silně oslovila lektorka workshopu Sexuální zneužívání očima obětí,“ doplnila ji spolužačka Aneta Jelínková ze třetího ročníku.

Na programu oslav Světového dne sociální práce a Dne učitelů se podíleli nejen vyučující školy, ale také studentka třetího ročníku dálkové formy studia oboru sociální práce a absolventi školy. 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 30.03.2017 20:39




0 +
 

Hlavní zprávy