Na Divadelní tábor od Chaloupek s Kufrem

Venku sice panuje zima a aktuální jsou nyní lyže a sáně, ale léto se nenápadně a neúprosně blíží. Je opravdu nejvyšší čas zamyslet se, jak vlastně strávíme léto. Kdy a kam pojedeme na dovolenou, kam pošleme dítě na tábor? Pro děti, které mají komediální sklony, je nyní v nabídce ekocentra Chaloupky na Vysočině zcela netradiční Divadelní tábor s Kufrem.

uniweb weby

Náplní tohoto divadelního tábora budou herecká cvičení a hry, ale také žonglování s míčky, šátky, diaboly a dalšími pomůckami. Děti se budou učit pracovat s pohybem, vyzkouší si základy párové akrobacie.
Lektorkou je Adéla Kratochvílová, herečka, komediantka, zpěvačka, akrobatka, žonglérka, ale především někdo, kdo perfektně zvládá dětskou duši. 

K divadlu patří i masky, kostýmy a rekvizity. Proto děti dostanou i výtvarnou příležitost a naučí se vyrábět vše, co je k pořádnému představení potřeba. A pokud to počasí dovolí, završí tábor závěrečným vystoupením venku tzv. site-specific performance. Máte-li tedy doma malého komedianta, je chaloupecký tábor s Adélou Kratochvílovou přesně pro něho.

Tábor se koná od 8. do 14. července ve společnosti Chaloupky v Kněžicích. Cena je 3200 Kč.

Přihlašování, tel: 568 870 359

Program: Adéla Kratochvílová: tel.: 776 358 917, adelakrat@seznam.cz

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 31.03.2018 08:39




0 (1)
 

Hlavní zprávy