Neurologie jihlavské nemocnice v novém kabátě

V Jihlavě otevřeli ve čtvrtek 16. února další zrekonstruované podlaží Nemocnice Jihlava, jedná se o oddělení neurologie, které se stalo druhým opraveným patrem. Celková rekonstrukce za 372.271.571 korun včetně DPH bude hotova za další dva roky.

uniweb weby

„Rekonstrukce je komplikovaná v tom, že probíhá za provozu v dalších prostorách nemocnice, takže znamená pro pacienty i zdravotnický personál určité omezení především hlukové v průběhu prací. Musím ale říct, že příštup obou firem, PSJ, a. s., a Podzimek a synové, s. r. o., je maximálně ohleduplný a daří vše skloubit. Stěhování jednou za čtvrt roku připomíná trochu akci kulový blesk,“ říká s nadsázkou ředitel nemocnice Lukáš Velev. 


Vedle jihlavské nemocnice provádí Kraj Vysočina jako zřizovatel a investor další rekonstrukci v Nemocnici Třebíč. „Rekonstrukce pavilon chirurgických oborů třebíčské nemocnice je dvakrát rozsáhlejší než tady v Jihlavě. Z větších rekonstrukcí ještě plánujeme rekonstrukci pavilonu pro děti v Nemocnici v Novém Městě na Moravě,“ dodal Vladimír Novotný, náměstek hejtmana pro oblast zdravotnictví.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy