Pátrání po pohřešované dívce s dítětem

PELHŘIMOVSKO: Policisté žádají veřejnost o spolupráci

uniweb weby


Pelhřimovští policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešované sedmnáctileté dívce s miminkem. Dívka je společně se svojí dcerou umístěna v zařízení pro mládež v Černovicích. V pátek 17. května se nevrátila z vycházky zpět a do současné doby o sobě nepodala žádnou zprávu.
Policisté začali po přijetí oznámení po pohřešované dívce a miminku okamžitě pátrat. Prověřili místa, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohla nacházet. Hledali dívku u jejích známých, kamarádů i dalších místech, na která má vazbu. V pátrání nadále pokračují.
Pohřešovaná dívka je vysoká přibližně 160 centimetrů, štíhlé postavy. Má dlouhé hnědé vlnité vlasy. Na sobě měla při odchodu oblečenou jarní khaki bundu, šedé upnuté rifle a obuté měla černé botasky. Mohla by se pravděpodobně pohybovat na Kroměřížsku nebo Brněnsku. Nelze ale vyloučit, že by se mohla nacházet na jiném místě republiky.
Pohřešovaná dívka odešla se svojí přibližně dvouměsíční dcerou. Dítě vezla v kočárku s hlubokou korbou béžové barvy.                           
Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se pohřešovaná dívka s dítětem mohla nacházet nebo pohybovat, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158.
Níže je odkaz s podrobnějšími informacemi k pohřešované dívce a dítěti. V případě, že je odkaz neaktivní, byla osoba vypátrána.
Pátrání po osobách - Policie České republiky
Pátrání po osobách - Policie České republiky
por. Bc. Jana Kroutilová
22. května 2024



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
st 22.05.2024 08:29



0 +
 
UNIWEB - weby od lidí pro lidi

Hlavní zprávy