Policisté na Pelhřimovsku dopadli pachatele přímo při činu

Policisté z Pelhřimova zjistili při kontrole budovy motorestu v Čížkově v pondělí 19. září v nočních hodinách, že jej zřejmě navštívil nezvaný host.

uniweb weby

„Ihned prohledali vnitřní prostory a přitom zadrželi čtyřiadvacetiletého muže z Pelhřimovska. Při prověřování okolností na místě se muž k vloupání přiznal a uvedl, že se do budovy motorestu dostal zadními dveřmi. Po vstupu do vnitřních prostor mu už nebránilo nic v dalším pohybu. Navštívil tak šatnu, kde z volně přístupné otevřené šatní skříňky odcizil tři plechovky piva a jednu lahev. Ve skladu s potravinami mu do oka padlo pět balení tatarské omáčky, různé druhy sýrů a uzenin. Ve skladu si nezapomněl přibalit i pečivo a dvě lahvová piva. Všechen lup si odnosil před budovu motorestu a naskládal si jej do papírové krabice pro lepší manipulaci. Nestihl jej ale odnést, protože ho zadržela policejní hlídka,“ popsal událost policejní mluvčí Tomáš Procházka.
Čtyřiadvacetiletý muž není podle slov Tomáše Procházky pro policisty neznámou osobou. Na začátku roku se totiž vrátil z výkonu trestu, kde si odpykával odnětí svobody za jinou majetkovou trestnou činnost.  Muži policisté sdělili podezření z naplnění skutkové podstaty přečinu krádeže a bude řešen ve zkráceném přípravném řízení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 21.09.2016 12:15




0 +
 

Hlavní zprávy