Recept, díky němuž vám úsměv na tváři mrazem zaručeně neztuhne

I v zimě toužíme ve volném čase vyrazit ven na procházku. Proto je potřeba věnovat zvýšenou pozornost výběru nejen vhodného oblečení, ale také zimní obuvi. Může se totiž stát, že díky diskomfortu při procházce bude náš návrat domů velmi brzký, a procházka tak bude spíše rychlou otočkou venku. Je totiž docela nepříjemné, když nám vlezlé pocity chladu ovlivňují zážitky z jinak příjemných venkovních aktivit. Tak si je pojďme náležitě užít a skočme nohama rovnou do kvalitních zimních bot!

uniweb weby

Je občas velmi těžké vybrat ty správné zimní boty, tedy přesněji řečeno zimní boty dámské. My ženy totiž bereme zřetel zejména na jejich estetickou stránku. Správné zimní boty musí být kvalitní, ale také musí jít s dobou! Proto si dnes můžeme vybírat boty na zimu z opravdu velkého množství. A jaké dámské boty vám v zimě pomohou užít si nerušený pobyt venku? Tomu se na následujících řádcích budeme věnovat!

Zimní boty do mrazu jsou nepostradatelné stejně jako vy!

Dámské zimní boty jsou různorodé ve svém designu, ale jedno by měly mít společné. Aby vaše běžná cesta do práce či na procházku ve sněhu nebyla jako na tobogánu – čili jedna velká skluzavka, měla by jejich podrážka vaše kroky co nejvíce jistit. Proto mají kvalitní zimní boty hrubou podrážku, která zlepšuje jejich přilnavost na kluzkém povrchu. Samozřejmě nelze s žádnou obuví zaručit dokonalou přilnavost, ale hrubá podrážka je to hlavní, na co by se měl brát zřetel při výběru zimní obuvi. Dalším aspektem je zateplení obuvi. Bota by měla být zateplená tak, abychom se v ní my dámy cítily komfortně.

Co se týče funkčnosti zimního obutí, to nejzásadnější již bylo zmíněno. A teď se tedy podíváme, jaké dámské zimní boty si můžeme na své nožky nazout. Nejoblíbenějšími jsou bezesporu zimní kotníkové boty. Můžete je nosit ke kalhotám, šatům, legínám, punčochám, džínám i sukním. Kotníková obuv je tedy velmi variabilní. Dalšími jsou zimní kozačky. Tyto dámské boty na zimu zahřejí nejen vaše kotníky, ale i lýtka. Zimní kozačky vypadají hezky ke kratším šatům, legínám a úzkým riflím.

Zimní kombinace svršků pro lepší den

S barvou padlého sněhu můžeme sladit bílé zimní boty. Tato barva symbolizující čistotu a jemnost je klasikou, kterou si oblíbíte. Bílé zimní boty sladíte s jemnými pastelovými barvami outfitu. Ke kotníkovým botám či kozačkám bude vypadat hezky pudrový kabát s béžovými svetrovými mini šaty. K zimním sportovním botám můžete do podobných barev sladit kalhoty a sportovní bundu. S bílými doplňky jako čepice a šála budete mít jemný a vkusný outfit.

Image title

Mezi neutrální barvy se řadí černá. Dámské zimní boty černé barvy tedy budete obouvat poměrně často. Černou dáte dohromady například s černými nebo tmavě šedými kalhotami či punčochami a lahvově zelenými šaty či bundou. Černá si také rozumí s výraznější stříbrnou. Pokud se chystáte na vánoční party, ve stříbrných šatech budete rozhodně její ozdobou.

Na Rieker-eshop.cz najdete nejen kvalitní dámské, ale i pánské zimní boty, abyste si zimní scenérie mohli užívat na maximum. A radost ze života je přesně to, co nás žene kupředu!

Zdroj fotografií: Inzerent

Fotogalerie
Autor: Mediální skupina Region24 Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy