Revolution train míří do Jihlavy

Ve čtvrtek 30. listopadu přijede do Jihlavy protidrogový vlak Revolution train na jedinou zastávku na Vysočině, kam zavítá s preventivním programem oceněným v Česká republice i v Německu. Vlak varuje před riziky drog, má skvělé hodnocení od dětí, rodin, pedagogů a expertů z obou zemí.

uniweb weby

Speciálně vybavená stříbrná vlaková souprava nabídne interaktivní projekt zacílený na lidské smysly a funkční protidrogovou prevenci. Aktuálně má za sebou úspěšnou tour v Durynsku a Bavorsku. Po německých městech se teď vrací zpátky do ČR.

V interiéru protidrogového vlaku návštěvníci prochází 5D projekcí, která ukazuje hrozby závislostí a vede návštěvníky k přemýšlení o hodnotě lidského zdraví. Jedinečným zážitkem je prohlídka nejen pro děti, ale i pro celé rodiny.

Vlakový program absolvovalo už přes 55 000 lidí a vedle České republiky a Německa se osvědčil také na Slovensku a navštívily jej také děti z Polska. Celkem už se vlak objevil na více než padesáti nádražích. Kdekoliv zastavil, představitelé měst si akci stejně jako děti a pedagogové pochvalovali. „Všem doporučuji, aby si vlakovou soupravu, kde jednotlivé vagony simulují různá prostředí, prošli a opravdu prožili,“ hodnotil například náměstek hejtmana Moravskoslezského kraje Jiří Navrátil.

V Jihlavě zastaví Revolution train ve čtvrtek 30. listopadu a dopoledne jej budou navštěvovat žáci místních škol, od 15.30 do 18.20, kdy začíná poslední prohlídka, se můžou přijít podívat rodiny a širší veřejnost. Minimální věk návštěvníků vlaku je deset let. Vstupné je 150 Kč na osobu.

Více informací na Facebooku.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 28.11.2017 13:33




0 +
 

Hlavní zprávy