StartUp Day v havlíčkobrodském coworkingovém centru Hubbr

Odpoledne, věnované nejen všem lidem na volné noze, ale i podnikatelům, nadšencům a lidem s vlastním projektem či nápadem, nazvané StartUp Day se uskuteční ve čtvrtek 6. dubna v coworkingovém centru Hubbr v Havlíčkově Brodě.

uniweb weby

„Naším cílem bylo, aby odpoledne bylo co nejpestřejší a aby si na své přišla co nejširší skupina lidí, ať už podnikatelé, týmy, firmy nebo jednotlivci. Jste podnikatel nebo máte vlastní projekt? Zjistěte jakou podporu nabízí agentura CzechInvest. Zajímá vás, jaké to je začít už v mladém věku s vlastním projektem a jaké to je vytvořit populární internetový portál? O tom povypráví, vůbec poprvé na druhé straně kamery Jiří Rostecký, neboli MladyPodnikatel.cz,“ říká o programu organizátor a ředitel havlíčkobrodského centra Hubbr Jan Prokeš. 

Na závěr také vystoupí Jiří Benedikt, který se pohybuje na poli StartUpu od roku 2000. Povede přednášku o efektivním a progresivním stylu práce pro jednotlivce. Zároveň vysvětlí proč a jak by měli implementovat StartUpové myšlení například i firemní týmy,” pokračuje Jan Prokeš. 

Jiří Rostecký (MladyPodnikatel.cz) - Svoje první webové stránky založil ještě na základní škole. Na střední prodal svůj první větší magazín. Po maturitě založil firmu, kterou v roce 2016 prodal. Od roku 2016 se začal naplno věnovat magazínu MladýPodnikatel.cz. Na něm vyzpovídal už stovky osobností českého a slovenského internetu. Více jak stovku z nich u toho i natáčel a vytvořil sérii videorozhovorů, které sledují tisíce lidí z řad podnikatelů, marketérů, tvůrců webových projektů, ale třeba i studentů a lidí, kteří chtějí nastartovat svou kariéru. Portál se umístil na 3. místě v Kříšťálové Lupě 2016 v kategorii Obsahová inspirace.

Jiří Benedikt - Školí Lean a design thinking. Startup mindset. Excel. Rád pomáhá lidem získat více času a energie díky chytřejší práci. Buduje ve firmách startupový mindset. Učí týmy využívat chytré metody práce. Spolupracoval například s outfitovým řetězcem C&A či s firmou RWE. Pohybuje se ve světě startupu už od roku 2000. Má tři roky zkušeností na pozici CEO zainvestovaného startupu s patnáctičlenným týmem.

CzechInvest - je státní příspěvková organizace podřízená Ministerstvu průmyslu a obchodu ČR, která posiluje konkurenceschopnost české ekonomiky prostřednictvím podpory malých a středních podnikatelů, podnikatelské infrastruktury, inovací a získáváním zahraničních investic z oblasti výroby, strategických služeb a technologických center.
Je výhradní organizací, která smí nadřízeným orgánům předkládat žádosti o investiční pobídky. Prostřednictvím svých služeb a rozvojových programů tak CzechInvest přispívá k rozvoji domácích firem, českých a zahraničních investorů i celkového podnikatelského prostředí.

Začátek je od 14.00 v coworkingovém centru Hubbr v Havlíčkově Brodě, kde se mohou zájemci registrovat

Program akce

14.00-15.30 CzechInvest - agentura pro podporu startupů, projektů a malých či středních podnikatelů

16.30-17.30 Jiří Rostecký - O podnikání, přešlapech a zkušenostech z tvorby serveru oceněného Křišťálovou Lupou MladyPodnikatel.cz

18.00-20.00 Jiří Benedikt - StartUp Mindset, efektivní a progresivní přemýšlení nad prací, agilní sprinty…

Blok CzechInvest je zdarma a je oddělen od přednášejících. Registrovat se tak můžete podle vašich potřeb a časových možností. Například jen na část CzechInvest, nebo naopak pouze na přednášky, nebo na celý den. Vstup na dvě přednášky Rostecký a Benedikt je za cenu 300 Kč, stejně jako sazba za celý den.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy