Prohlédněte si online katalog dezinfekcí na odborném webu Dezinfekce.sk

Prohlédněte si online katalog dezinfekcí a stáhněte si manuál jak se chránit před koronavirem!

uniweb weby

Katalog dezinfekcí a manuál jak se chránit před koronavirem ke stažení

Sháníte informace o moderních dezinfekčních prostředcích? Hledáte návod, jak se ochránit před koronavirem? Pokračujte na stránky www.dezinfekce.sk

Na zmíněném odborném webu naleznete užitečný online katalog dezinfekcí zaměřený na kvalitní francouzské dezinfekce STÉRIDINE. Desinfekce STÉRIDINE inaktivují stále širší řadu patogenů a nepoškozují životní prostředí.

Jedná se zejména o výrobky: Aseptil, Bactimains gel, Bactinyl, Baxiol, Déochlor, Microdacyn, Sanicid, Stéridine Multifurface, Anios Oxyfloor, Bactinyl Instrumenttation, Stéridine D2, Ultraclean a Ultraclean 3, Aniosept Activ, Stéridine OPA, GTA a APA s aktivátorém, Bactinyl spray Inodore, Bactinyl Spray Plus a Foam, Twinoxide, Aniosafe Manuclear, Desiline DC, Bactinyl Air, Bactinyl Aspiration, Bactinyl Fraises.

Tyto dezinfekce splňují nejnáročnější kritéria a proto je doporučujeme zvláště citlivým lidem, kteří trpí nejrůznějšími alergiemi a jinými reakcemi. Dezinfekce jsou držiteli evropského certifikátu CE 0459 a jsou vyráběny při dodržení norem kvality ISO 9001:2008 a ISO 13485:2003.

V České republice jsou dezinfekce registrovány Ministerstvem zdravotnictví ČR jako biocid nebo zdravotnický prostředek. Na výše uvedených www stránkách naleznete dezinfekce nástrojů, ploch, nádobí, odpadů, dezinfekce prádla (dezinfekce lůžkovin a nemocničního prádla se používá při předepírce k dekontaminaci). V online katalogu si můžete prohlédnout také nabídku dezinfekce rukou, ovzduší, postřikové dezinfekce, úklidovou techniku, laboratorní kartáčky a další dezinfekční prostředky. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy