V Havlíčkově Brodě se ve čtvrtek uzavře část Nádražní ulice

Od čtvrtka 1. června do pátku 30. června dojde kvůli rekonstrukci vodovodního řadu k uzavření Nádražní ulice v Havlíčkově Brodě pro veškerý provoz. Uzavírka se skládá ze dvou etap.

uniweb weby

V první etapě dojde k uzavírce Nádražní ulice od okružní křižovatky kostela sv. Kateřiny ke křižovatce s Bělohradskou ulicí u Polikliniky (1.–24. června). Objízdná trasa včetně autobusů bude obousměrně povede Bezručovou a Jihlavskou ulicí. V Bezručově ulici bude zakázáno jakékoliv parkování vozidel.

Ve druhé etapě se uzavírka z první etapy rozšíří o uzavření části prstence okružní křižovatky přiléhajícího k Nádražní ulici. Objízdná trasa povede obousměrně Bezručovou a Jihlavskou ulicí. Na mostě u kostela sv. Kateřiny bude provoz jednosměrně upraven a to ve směru do centra města. Z Žižkovy ulice bude objízdná trasa vedena přes Havlíčkovo náměstí.

Autobusová zastávka Stavební škola bude v době uzavírky obsluhována linkovými autobusy i autobusy MHD bez omezení. Autobusy budou ovšem muset pro příjezd na tuto zastávku užívat stanovenou objízdnou trasu.

Průchod chodců bude uzavřenými komunikacemi umožněn s možností lokálních omezení pří provádění výkopových prací. Stejně tak bude vhodnými technickými prostředky zajištěn přístup k okolním nemovitostem.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy