Vánoční dobročinný bazar v kavárně Pohodička v Náměšti nad Oslavou

Domov bez zámku v Náměšti nad Oslavou připravuje druhý ročník Vánočního dobročinného bazaru, který se bude konat v sobotu 10. prosince v kavárně Pohodička v Náměšti nad Oslavou.

uniweb weby

„V loňském roce jsme uspořádali první ročník a do kavárny přišlo ke stovce návštěvníků, kteří si společně s námi užili vánoční atmosféru a výhodně nakoupili vánoční dárky. Za výtěžek z bazaru jsme pořídili občerstvení, které zpestřilo vánoční svátky našich klientů na všech domácnostech.“ popsala loňský ročník Hana Šeráková,“ ředitelka Domova bez zámku. 
Vánoční dobročinný bazar má letos novinku. Můžete nás podpořit nejen nákupem, ale uvítáme, když přinese zboží k prodeji. „Máte-li doma nové či velmi zachovalé věci, které nepoužíváte či nepotřebujete a chcete je věnovat na náš bazar, stačí je donést do kavárny Pohodička v Náměšti nad Oslavou do pátku 9. prosince. Zájem máme o kvalitní a zachovalé knihy, oblečení, hračky, dekorační předměty, nádobí a další. 
Celou sobotu se bude návštěvníkům bazaru podávat sváteční punč zdarma. Přijďte si užít vánoční atmosféru a podpořit naši organizaci,“ zve Marek Klement z Domova bez zámku. Výtěžek z akce opět poputuje klientům Domova bez zámku. Akce se koná od 10.00 do 20.00.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy