Víkendové vlaky posíleny pro biatlonový zážitek!

Veřejná doprava pro fanoušky biatlonového mistrovství zavede posílené vlaky nabízející okolo 350 míst k sezení na víkendech 10.-11. února a 17.-18. února 2024. Vlaky zajišťují přípoje z Brna, Prahy a dalších měst. Nádraží ve Žďáru nad Sázavou a Novém Městě na Moravě poskytují bezbariérový přístup.

uniweb weby

Pro milovníky sportu a fanoušky biatlonového mistrovství přichází dobrá zpráva! O víkendech 10. a 11. února a 17. a 18. února 2024 bude veden posílený spěšný vlak č. 1780/1781 Pernštejn ve směru z a do Brna a osobní vlaky č. 14909 a 14910 s kapacitou přibližně 350 míst k sezení. Tyto vlaky mají ve Žďáru nad Sázavou přípoje z a do Prahy, což fanouškům umožní, aby na mistrovství dorazili pohodlně vlakem.

Nádraží ve Žďáru nad Sázavou a v Novém Městě na Moravě prošly nedávnou rekonstrukcí a nyní poskytují bezbariérový přístup na nástupiště. Stanice Nové Město na Moravě zastávka navíc leží v docházkové vzdálenosti od Vysočina Areny a biatlonového areálu, což představuje velké plus pro cestující s omezenou pohyblivostí.

Od žďárského nádraží je možné využít kyvadlovou dopravu, která cestující doveze až na parkoviště u novoměstské nemocnice. Odtud do biatlonového areálu lze opět dojít pohodlně pěšky. Návštěvníkům biatlonového mistrovství je proto doporučeno využít výše uvedené vlaky se zvýšenou kapacitou.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy