Projekt Vysočina v pohybu nabízí provozovatelům sportovišť finanční podporu až 70 000 Kč

Projekt Vysočina v pohybu nabízí provozovatelům sportovišť finanční podporu až 70 000 Kč za splnění podmínek, jako kapacita 20 osob a minimálně 7 volných hodin týdně pro bezplatné aktivity.

uniweb weby

Projekt Vysočina v pohybu, který se zaměřuje na podporu sportu a pohybových aktivit v kraji Vysočina, nabízí provozovatelům sportovišť možnost získat finanční podporu ve výši až 70 000 korun. Cílem tohoto projektu je podpořit širokou škálu sportovních aktivit a zvýšit dostupnost sportovních zařízení pro veřejnost. Chcete-li se do akce zapojit, musí váš sportovní areál splňovat několik zásadních podmínek.

Pro získání finanční podpory musí mít sportoviště kapacitu alespoň 20 osob a nabízet minimálně 7 volných hodin týdně pro bezplatné sportovní aktivity. Hodina v tomto kontextu znamená 60 minut. Mezi vhodné zařízení patří plavecké bazény, zimní stadiony a kluziště, posilovny, fitness centra, tělocvičny, haly, sokolovny, taneční studia nebo lezecká centra. Výjimku tvoří zařízení, jako jsou bowlingové dráhy, šipky nebo kulečník, kuželny, sportoviště v ubytování, wellness centra a dětská zábavní centra.

Více informací o projektu Vysočina v pohybu, podmínkách pro zapojení do akce a podpoře, kterou mohou provozovatelé sportovišť získat, naleznete na webových stránkách vysocinavpohybu.cz.

Od poloviny března budou na webu vysocinavpohybu.cz postupně zveřejňovány nabídky volných sportovních hodin, které bude moci veřejnost v termínu 8. - 14. dubna 2024 bezplatně využít. Tento týden bude představovat skvělou příležitost pro všechny, kteří chtějí zlepšit své zdraví, vyzkoušet si nové sporty nebo se seznámit s nabídkou aktivit poskytovaných konkrétními sportovišti. Seznam sportovišť bude pravidelně aktualizován, takže se vyplatí sledovat web projektu a navštěvovat jej pravidelně.

Projekt Vysočina v pohybu se snaží podpořit zdravý životní styl, pohyb a sport pro všechny generace. Nabídka volných sportovních hodin bude zahrnovat široké spektrum sportovních aktivit, a to jak pro začátečníky, tak pro pokročilé sportovce. Podpora, kterou mohou provozovatelé sportovišť získat, jim umožní pokračovat ve zkvalitňování služeb poskytovaných veřejnosti a rozšíření jejich nabídky.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy