6 podzimních stylizací s dámským kabátem v hlavní roli

Podzim je období, kdy se náš šatník začíná proměňovat v nové, hluboké barvy a bohaté textury. V srdci toho všeho jsou dámské podzimní kabáty, které nejen chrání před chladným větrem, ale také přidávají šmrnc a eleganci. Společně objevme šest rozmanitých stylizací, kde dámský kabát od TATUUM hraje první housle.

uniweb weby

1. Casual chic: béžový vlněný kabát a džíny

Béžový vlněný kabát je klasickým kouskem od TATUUM. Kombinujte ho s jednoduchými, modrými džíny a bílým tričkem pro ležérní, ale zároveň elegantní vzhled. Doplněním mohou být jednoduché tenisky nebo loafers.

2.Elegantně v černé: černý kabát s kapucí

Pokud potřebujete formální, ale stylový vzhled, vyberte si černý kabát s kapucí od TATUUM. Slaďte ho s černými midi šaty a klasickými podpatky. Tato sestava je ideální pro večerní vycházky nebo obchodní schůzky.

3.Víkendový relax: šedý kabát s kapucí a sportovní doplňky

Hledáte stylizaci pro víkendovou procházku nebo návštěvu kavárny? Šedý kabát s kapucí je ideální volbou. Zkombinujte ho s volnými tepláky a sportovními botami. Nezapomeňte na pohodlný batoh!

4.Boho vibes: kamelový kabát s květinovými šaty

Styl boho miluje vrstvy a bohaté barvy. Vyberte si kamelový kabát od TATUUM a kombinujte ho s dlouhými, květinovými šaty. Přidejte několik etnických doplňků jako korále nebo náramky, a máte připravenou sestavu pro podzimní festival nebo setkání s přáteli.

5.Preppy look: šedý, krátký kabát a kostkovaná sukně

Kostky a podzim jsou kombinace, která vždy funguje. Vyberte krátký, šedý kabát a slaďte ho se sukní ve vzoru tradiční kostky. Přidejte bílou košili a boty oxfordky, a vytvoříte vzhled, který vás bez problémů přenese z kanceláře na večeři s přáteli.

6.Minimalismus v maxi provedení: dlouhý modrý kabát a jednoduché šaty

Pokud jste fanynkou minimalistického designu, dlouhý modrý kabát je pro vás. Kombinujte ho s jednoduchými, černými midi šaty a bílými teniskami. Jednoduchý, ale rafinovaný vzhled je na dosah ruky.

Bonus: doplňky, které dokončí váš look

Nezapomeňte, že každá stylizace získává na hodnotě díky dobře vybraným doplňkům. V nabídce TATUUM najdete také šály, kabelky a rukavice, které se skvěle hodí k našim kabátům. Vyberte šálu v kontrastní barvě, aby jste oživila béžové a šedé kabáty, nebo elegantní kabelku ke stylizaci s černým kabátem. Správně vybrané doplňky nejen zdůrazní váš styl, ale také přidají funkčnost a pohodlí v chladnější dny. Ať je váš podzim nejen módní, ale také praktický!

Dámské podzimní kabáty od TATUUM jsou více než jen vrchní oděvy. Jsou vyjádřením vašeho stylu, je to komfort a elegance v jednom. Nechte se inspirovat našimi návrhy a vytvořte vlastní podzimní kompozice, ve kterých se budete cítit nejen teplo, ale také stylově!

Zdroj: WhitePress, komerční sdělení


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 27.09.2023 09:26




0 +
 

Hlavní zprávy