Adventní jarmark v Brodě U Notáře

Adventní jarmark se koná v sobotu 26. listopadu od 10.00 do 16.30 v prostorách zahrady a podkroví kavárny U Notáře v Havlíčkově Brodě.

uniweb weby

Návštěvníci se mohou těšit na ukázku nejrůznějších tradičních i netradičních uměleckých řemesel. Svoje výrobky tu představí keramik Pavel Kubát z Veselého Žďáru, ukázky tvorby ručně tkané frivolitkované krajky předvede Alena Vyčichlová z Kohoutova, výrobu ruční ruční papírové krajky Jiřina Merglová ze Střížova. Výrobu cínovaných šperků zájemcům ukáže Jana Kovačková z Chotěboře a Hana Kašparová z Pelhřimova návštěvníkům předvede tvorbu skleněných vinutých perel. Obrazy malované horkým voskem a drobné vánoční dekorace přiveze Jana Čížková  z Dobrohostova. K vidění budou ukázky zdobení adventních věnců a svátečních svícnů, zdobení perníčků, paličkovaná krajka, slámové ošatky, košíky a další. 
V prostorách kavárny U Notáře bude k vidění také malá výstava betlémů a děti si tu budou moci svůj malý betlém také samy vyrobit – po celý den možnost tvoření pro děti z připravených vystřihovánek. Pastelky, nůžky a lepidlo budou k dispozici.
V 17.00 je připraveno divadelní představení divadla Dinosaurus s názvem O narození… 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy