Kapela Reflexy míří na Vysočinu

Od října se na pultech, v obchodech u prodejců s hudbou objeví jedenácté CD pop-rockové čtverky, skupiny Reflexy, která v rámci turné zavítá i na Vysočinu. Setkat se s ní mohou fanoušci v Náměšti nad Oslavou, Netíně a Telči.

uniweb weby

Nové CD je velmi rozmanitým důkazem, že tato autorská továrna na hity stále zraje nejen po muzikantské, či textařské stránce, ale i zvukově Reflexy jdou s dobou, přičemž si krom nejmladšího publika, na tomto CD, svému srdci songy blízké najdou i fanoušci, kteří kapelu podporovali už v jejich začátcích, před více než dvaceti lety.
Mezi jedenácti songy na CD, které se jmenuje Proud mezi námi, jsou romantické pomalé skladby, songy popovější, ale i s prvky rockovými. Ve skupině se na tvorbě aktivně podílejí všichni členové a autorská symbioza se projevuje neustálým nabalováním fanoušků, které Reflexy mají z řad snad všech generací.
Reflexy
ročně odehrají více než 150 koncertů a festivalů napříč republikou a ke známým hitům jako například Ty jsi divoká, Neříkej, Sluneční, Euforie, Diamant a dalším evidentně nyní přibývají další, jako je například duet, který se jmenuje jako nové album, tedy Proud mezi námi. Na nazpívání tohoto duetu, který úspěšně boduje v rádiích, na internetu má přes 150 tisíc zhlédnutí, tak skupina Reflexy přizvala finalistku druhé řady SuperStar Alžbětu Kolečkářovou. Ovšem mezi lidmi se také šíří druhý song z nového CD, Můj čas nevypršel, na kterém se jako host podílel i Jarda Bobowski ze skupiny Premier.

Oba hosté a mnoho dalších nebudou chybět také na koncertech na Vysočině:
8. října Náměšť nad Oslavou 
27. října Netín  
29. října Telč 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
07.10.2016 14:55




0 +
 

Hlavní zprávy