Michal Ambrož bude koncertovat v brodském klubu Oko

V rámci podzimní tour Michal Ambrož & Hudba Praha, které obsahuje šest koncertů v pěti městech, se uskuteční předposlední koncert díky produkčnímu klubu Oko Jakubovi Balounovi také v Havlíčkově Brodě, hostem koncertu bude v pátek 11. listopadu David Koller.

uniweb weby

Mnoho hudebních fanoušků bylo asi rozzlobeno rozchodem skupiny Hudba Praha s Michalem Ambrožem, protože v té době měl zdravotní potíže a dost času strávil v nemocnici.
Dlouholetý přítel David Koller přemluvil Michala Ambrože k natočení alba. Společnými silami vydali letos v květnu CD i LP Srdeční příběh. Michal Ambrož je autorem všech skladeb na albu a poprvé v životě nehraje na kytaru, pouze zpívá. David Koller se postaral o produkci a zajistil na nahrání alba  tři různé muzikantské „party“ elitních muzikantů z České republiky i Slovenska. Výsledek vzbudil velmi pozitivní ohlas u dlouholetých fanoušků Hudby Praha, Jasné páky i hudebních kritiků. Vzniklo podzimní tour Michal Ambrož & Hudba Praha, které obsahuje šest koncertů v pěti městech.
Předposlední koncert se díky produkčnímu klubu Oko Jakubovi Balounovi, odehraje v Havlíčkově Brodě v pátek 11. listopadu v 21.00 s hostem Davidem Kollerem. Kapela bude vystupovat pravděpodobně v tomto složení: Michal Ambrož – zpěv, Michal Pelant – kytara, Radovan Jelínek – kytara, housle, Jakub Vejnar – bass, Martin Kopřiva – bicí nástroje, Matěj Belko – keyboards, Kuba Doležal – saxofon, Markéta Foukalová –  zpěv, Magdalena Krištofeková – zpěv. Po koncertě bude afterparty jasná páka na Baru.  
Pořadatel koncertu vyhlašuje soutěž o dvě volné vstupenky na tento neobyčejný koncert. Otázká zní: „V kterém městě se narodil Michal Ambrož?“. Správnou odpověď pošlete do čtvrtka 10. listopadu do 18.00 na mailovou adresu hudbasoutez@seznam.cz. Uveďte své jméno včetně mobilního čísla pro včasné upozornění na výhru.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 07.11.2016 11:59




0 +
 

Hlavní zprávy