Mňága a Žďorp vyrazila na turné a slaví

Klub Oko v sobotu 15. dubna od 21.00 potěší příznivce skupiny Mňága a Žďorp, která vyrazila na turné v rámci oslav třicet let svého působení na hudební scéně.

uniweb weby

V pátek 3. března 2017 vyšlo poslední album pod názvem Třínohý pes.  Album je možné zakoupit na koncertě nejen jako CD, ale i na magnetofonové kazetě či vinylu ( pamětníci znají  pod názvem LP). V hudebním průmyslu to vypadalo na zánik LP – vinylu. Ten se dostává na trh  s patřičnou cenou. Konkrétně u alba Třínohý pes dáte o 200 Kč více než za CD. Magnetofonová kazeta je nejlevnější. Málokdo asi dnes používá kazetový magnetofon. Album Třínohý pes bylo natočené v lednu 2017 a obsahuje  deset skladeb.

Podpořit ho přišli svým zpěvem Tereza Černochová, Nikola Mucha, Roman Holý a Matěj Ruppert



Pro osvěžení paměti následuje složení skupiny Mňága a Žďorp: Petr Fiala - zpěv, akustická kytara, Martin Knor - elektrická kytara, mandolína, Jaromír Mikel - elektrická a akustická kytara, mandolína, Petr Nekuža - baskytara a zpěv, Jiří Tibitanzl - saxofony, klávesy a zpěv, Marcel Gabriel - bicí. 

Vstupenky na koncert  jsou v předprodeji nebo lze využít služby www.smsticket.cz. Pořadatel koncertu klub Oko vyhlašuje soutěž o dvě volné vstupenky. Otázka zní: Z kterého města pochází kapela Mňága a Žďorp? Správnou odpověď pošlete do čtvrtka 13. dubna do 18.00 na mailovou adresu hudbasoutez@seznam.cz. Uveďte své jméno včetně mobilního čísla pro včasné upozornění na výhru.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy