Neřež Trio v brodském klubu Oko

Klub Oko v Havlíčkově Brodě pořádá ve čtvrtek 24. listopadu od 20.00 koncert skupiny Neřež, které je volným pokračováním skupiny Nerez. Mnozí pamětníci si vzpomenou na duo Zdeněk Vřešťál a Vít Sázavský hrající spolu od roku 1974.

uniweb weby

V roce 1981 duo společně se zpěvačkou Zuzanou Navarovou a kontrabasistou Vladimírem Výtiskou zakládají legendární skupinu Nerez. V roce 1982 Nerez vyhrál Portu v Plzni a Zuzana Navarová získala cenu za nejlepší vokální projev na Vokalíze v Praze. Nerez se v roce 1994 rozpadá a Zdeněk Vřešťál a Vít Sázavský zakládají doprovodnou skupinu Jaromíra Nohavici, ze které vznikla v roce 1998 skupina Neřež.

Po různých personálních změnách hraje skupina Neřež v současné sestavě: Vít Beneš – klávesové nástroje, akordeon a zpěv, Filip Benešovský – basová kytara a zpěv, Robert Fischmann – flétny, perkuse a zpěv, Vít Sázavský – kytara, viola a zpěv, Zdeněk Vřešťál – kytara, harmonika a zpěv.  
Skupina Neřež také působí jako doprovodná kapela Marie Rottrové. Na klubové představení jezdí Neřež Trio: Filip Benešovský, Vít Sázavský a Zdeněk Vřešťál.
Pořadatel koncertu vyhlašuje soutěž o dvě volné vstupenky na tento koncert. Otázká zní: „Vyjmenujte alespoň tři CD od skupiny Neřež“. Správnou odpověď pošlete do čtvrtka 24. listopadu do 12.00 na mailovou adresu hudbasoutez@seznam.cz. Uveďte své jméno včetně mobilního čísla pro včasné upozornění na výhru.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 21.11.2016 18:45




0 +
 

Hlavní zprávy