Pasování nových studentů v Jihlavě

V pondělí 19. září odpoledne se uskutečnilo tradiční Pasování studentů prvního ročníku, denní formy studia na Soukromé vyšší odborné škole sociální, o. p. s., Jihlava. Slavnost se uskutečnila na hradebním parkánu v Jihlavě a její příprava byla stejně jako v předchozích školních letech v režii studentů třetího ročníku, kteří se letos inspirovali Olympiádou v Riu.

uniweb weby

V průběhu slavnosti studenti oborů sociální práce i předškolní a mimoškolní pedagogika složili nejen slib, ale tento stvrdili i svým podpisem. „Přípravu slavnosti jsme si velmi užili, hlavně jsme mohli realizovat své nápady. Jako každý rok jsme si zvolili téma, od kterého se odvíjelo pojetí slavnosti. My jsme se rozhodli pro Olympiádu v Riu,“ uvedla studentka třetího ročníku, která se na přípravě a uskutečnění akce spolupodílela.

Soukromá vyšší odborná škola sociální, o. p. s., Jihlava, už dvacet tři let jako jediná vyšší odborná školy v Kraji Vysočina připravuje budoucí sociální pracovníky a třetí školní rok i předškolní a mimoškolní pedagogiky. Při přípravě a realizaci projektů se velmi často podílí výraznou měrou studenti školy.

V úterý 20. září další část studentů třetího ročníku přivítá hosty projektu Káva po.tmě, který se uskuteční na jihlavské radnici vrámci programu Týdne mobility.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy