Vysočina bavila na Czech Street Party v Bruselu

V závěru minulého týdne zažil Brusel další nefalšovanou party v českém stylu. Na ulici rue Caroly, kde sídlí Stálé zastoupení České republiky při Evropské unii, se konala už pojedenácté Czech Street Party.

uniweb weby

V závěru minulého týdne zažil Brusel další nefalšovanou party v českém stylu. Na ulici rue Caroly, kde sídlí Stálé zastoupení České republiky při Evropské unii, se konala už pojedenácté Czech Street Party. Ani tentokrát nechyběl se svým stánkem Kraj Vysočina, který přivezl návštěvníkům dobroty s regionálním původem. Výrobky z polenské mlékárny, z chotěbořského řeznictví Stejskal a medovina z Včelí farmy Nosek nadchly stovky příchozích. Sladkou tečkou i zajímavým suvenýrem byly marcipánové brambory, které speciálně pro tuto příležitost připravili žáci hotelové školy z Havlíčkova Brodu.

Kraj Vysočina společně s Prahou a Plzeňským krajem jsou od samého počátku pravidelnými účastníky bruselské Czech Street Party. Podle zkušeností z letošního ročníku, ale i těch předchozích, musím konstatovat, že stánek Vysočiny patří vždy k těm nejnavštěvovanějším. Tentokrát byly hitem naše papírové vlajky i svítící náramky, a samozřejmě opět také maskot zajíc,“ přiblížil účast Vysočiny na Czech Street Party v Bruselu hejtman Jiří Běhounek. O hudební doprovod celé akce se v tomto roce postarala zpěvačka Lenka Dusilová a kapely POLETÍME? a Čechomor, kterým se podařilo roztančit celou zaplněnou rue Caroly.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 19.06.2018 11:40




0 +
 

Hlavní zprávy