https://nominatim.openstreetmap.org/search?q=Na+Z%C3%A1vod%C3%AD+1668%2C+Humpolec&format=xml&polygon=0&addressdetails=149.5465782;15.3535018;Na Závodí 1668, Humpolec 396 01, Česko Obchodní asistent/ka | Nabídka práce REGIONVYSOCINA.CZ

Práce Nabídka zaměstnání

Obchodní asistent/ka

SPACE COM spol. s r.o.

Na Závodí 1668, Humpolec

Detail firmy

Simona Šenkýřová
565650650
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    ÚSO (vyučení s maturitou)

Nástupní plat 25 000,- až 35 000,- Kč

Náplň práce: komunikace s klienty, analýza potřeb zákazníka, poskytování aktuálních informací, doporučování vhodných produktů, cenová kalkulace, uzavírání smluv a administrativa spojená s chodem kanceláře. Komunikace a plánování v koordinaci s technickým oddělením. Optimalizace prac. úkonů, vytváření vlastních prac. efektivních postupů, péče o zákazníky, stanovení cenových nabídek.
Požadujeme: SŠ ukončené maturitní zkouškou, řidičský průkaz sk. B, spolehlivost a samostatné rozhodování, komunikativnost, pro-aktivní přístup, invenci. Zájem o IT technologie a marketing.
Nabízíme:Smlouva na dobu neurčitou, plný úvazek, mladý přátelský kolektiv, propracovaný systém prvotního zaškolení, zázemí stabilní a prosperující firmy, know-how a zkušenosti, po zapracování pružná prac. doba i možnost částečného řízeného home-office. Stravenkový paušál, káva na pracovišti zdarma, 3 dny sick days, příspěvek na dopravu, neomezené připojení k internetu od metropolitka.cz zdarma, sleva na nákup zboží z našeho eshopu i služeb IPTV.
Kontakt pouze emailem.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.