https://nominatim.openstreetmap.org/search?q=Okru%C5%BEn%C3%AD+418%2C+Jarom%C4%9B%C5%99&format=xml&polygon=0&addressdetails=150.3408551;15.9312988;Okružní 418, Jaroměř 551 02, Česko PAMÁTKÁŘ / PAMÁTKÁŘKA - SPECIALISTA / SPECIALISTKA NA RESTAUROVÁNÍ | Nabídka práce REGIONVYSOCINA.CZ

Práce Nabídka zaměstnání

PAMÁTKÁŘ / PAMÁTKÁŘKA - SPECIALISTA / SPECIALISTKA NA RESTAUROVÁNÍ

Světlana Veselková
491 509 531, 725 716 250
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    Vyšší odborné

Nástupní plat 22 980,- až 33 790,- Kč

Ředitel Národního památkového ústavu, územního odborného pracoviště v Josefově vypisuje výběrové řízení na pozici památkář - specialista na restaurování.

Národní památkový ústav je odbornou organizací státní památkové péče s celostátní působností, jež plní poslání odborného a metodického garanta výkonu památkové péče včetně vědeckovýzkumných aktivit a péče o soubor státních hradů a zámků. Jako státní organizace tak naplňuje jedinečné poslání v oblasti ochrany a prezentace kulturního dědictví České republiky.

Náplň práce: agenda restaurování nemovitých a movitých kulturních památek a agenda dalších objektů v památkovém zájmu v rozsahu konzultační a vyjadřovací činnosti NPÚ; zpracovávání písemných vyjádření, odborná pomoc a konzultační činnost restaurátorům a projektantům, vlastníkům kulturních památek a výkonným orgánům státní památkové péče; další související činnosti, např. monitoring stavu památkového fondu; provádění odborného dohledu nad obnovami kulturních památek; působnost v Královéhradeckém kraji, pracovní cesty v rozsahu celé ČR.

Požadavky: vysokoškolské vzdělání příslušného oboru (dějiny umění/restaurování/památková péče nebo příbuzné obory) případně vyšší odborné vzdělání příslušného oboru; schopnost práce s restaurátorskými zprávami a průzkumy, stavební dokumentací; pokročilá znalost práce s PC; řidičský průkaz skupiny B; trestní bezúhonnost; flexibilita a samostatnost; výborné komunikační a formulační schopnosti; smysl pro týmovou práci, loajalitu a diskrétnost.

Výhodou: praxe v restaurování nemovitých a movitých kulturních památek, praxe v oboru památkové péče.

Zaměstnavatel nabízí: práci na poloviční úvazek, platové ohodnocení dle zák. 262/2006 Sb. A nařízení vlády č. 564/2006 Sb., 11. platová třída (od 22 980,- Kč za 100% úvazku); stabilitu státní příspěvkové organizace; služební mobilní telefon a NTB; dobrý pracovní kolektiv, příjemné pracovní prostředí; možnost využívání pružné pracovní doby a práce z domova; pět týdnů dovolené, příspěvek na stravování; volné vstupy na památkové objekty ve správě NPÚ v celé České republice, i pro rodinné příslušníky.

Předpokládaný nástup: od 1.10. 2021, popř. dohodou, pracovní poměr na dobu určitou.

Místo výkonu práce: Okružní 418, 551 02 Jaroměř - Josefov

V případě zájmu zašlete strukturovaný životopis, motivační dopis a kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání do 17. 9. 2021 elektronicky na e-mail: sekretariat.josefov@npu.cz .
Požadované doklady rovněž můžete doručit poštou nebo osobně na podatelnu na adresu: Národní památkový ústav, územní odborné pracoviště v Josefově, Okružní 418, 551 02 Jaroměř - Josefov.
Na obálku vyznačte: "NEOTVÍRAT - Výběrové řízení památkář"

NPÚ si vyhrazuje možnost zrušit řízení bez odůvodnění.

Podrobnější informace podá: Světlana Veselková, veselkova.svetlana@npu.cz , tel.: 491 509 531, 725 716 250.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.