https://nominatim.openstreetmap.org/search?q=Pluc%C3%A1rna+3560%2C+Hodon%C3%ADn&format=xml&polygon=0&addressdetails=148.8506075;17.1211450;Plucárna 3560/1, Hodonín 695 01, Česko zdravnotní sestra v terénu | Nabídka práce REGIONVYSOCINA.CZ

Práce Nabídka zaměstnání

zdravnotní sestra v terénu

Marie Salajková
731130787
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Pružná pracovní doba

  • min. vzdělání

    ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Nástupní plat 35 000,- až 38 000,- Kč

Pokud chcete pracovat v přátelském prostředí, obklopena lidmi, pro které jsou laskavost a dobrosrdečnost jedny z nejdůležitějších lidských hodnot, jste u nás vítána.
Sestřička Domácí zdravotní péče jezdí k nemocným lidem do jejich domovů zajišťovat zdravotní úkony, např. podávat injekce, inzulínu, převazování ran, ošetření stomií,atd.
Provádí také edukaci osob blízkých, pečujících o dlouhodobě nemocné
Komunikuje s praktickými lékaři, vede ošetřovatelské dokumentace.
Co od nové kolegyně očekáváme? Kvalifikační předpoklady pro danou práci - všeobecné zdravotní sestry. Výhodou je alespoň malá praxe u lůžka. Důležitá je vzájemná důvěra (bezúhonnost, morální hodnoty). Hezký vztah k lidem - kolegům, klientům i jejich blízkým. Schopnost pracovat v terénu - aktivní řidič. Základní počítačová gramotnost . Respekt ke křesťanským hodnotám.
Co nabízíme my Vám? Skutečně smysluplnou samostatnou práci ve stabilní organizaci, odpovídající finanční ohodnocení , plnou podporu sehraného pracovního kolektivu - odbornou i lidskou, zajímavé firemní benefity - stravenky, vzdělávání aj. Jestli jsme vzbudili Váš zájem, pojďme se osobně setkat.
Kontaktní osoba: Marie Salajková - personalistka OCH Hodonín, marie.salajkova@hodonin.charita.cz, tel: 731 130 787


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.