Americký bluesman a rocker v Třebíči

Americký bluesman a bluesrocker spíše hendrixovského střihu Linwood Lee Taylor se po velkém úspěchu v České republice v roce 2015 vydává na své druhé turné, tentokrát i se zastávkou v Třebíči ve středu 20. září, kde zahraje se svými českými parťáky Matějem Černým (baskytara) a Tomášem Hobzekem (bicí).

uniweb weby

Linwood  Lee Taylor je talentovaný americký bluesman. Jeho hudební styl vychází z bluesových legend, jako jsou Albert King, Howlin' Wolf, Muddy Waters, Freddy King a v neposlední řadě vám svým osobitým kytarovým projevem připomene Jimiho Hendrixe. Linwood také výborně ovládá akustickou kytaru, ale v Evropě bude opět hrát především na elektriku. Koncertuje převážně na východním pobřeží Spojených Států, kde v minulosti oslňoval společně se slavným Albertem Collinsem. V Evropě je znám spíše v její západní části, kde například stával na pódiu po boku Joea Louise Walkera. Koncert se uskuteční v Národním domě od 19.00.

Vstupenky na výše uvedení pořady jsou v prodeji u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 47, Třebíč – telefonním čísle: 568 610 013 a na www.mkstrebic.cz  přes E-VSTUPENKY.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
so 16.09.2017 11:43




0 +
 

Hlavní zprávy