Demolice mostu na dálnici D1 bez komplikací

Ve 20.00 v sobotu 11. března uzavřeli policisté dálnici D1 v úseku mezi 112. a 119. kilometrem. Policisté z dálničního oddělení Velký Beranov na dálnici D1 v obou směrech zpomalili provoz a poté navedli auta na objízdnou trasu přes Jihlava. Uzavření dálnice proběhlo přesně podle harmonogramu.

uniweb weby

Objízdnou trasu vedli policisté obousměrně před Velký Beranov a Jihlavu. „Na bezpečnost a  plynulost v dopravě dohlíželo po celou noc patnáct policejních hlídek. Policisté byli na všech důležitých místech a strategických  křižovatkách na objízdné trase. V průběhu uzavírky dálnice jsme nemuseli řešit na objízdné trase žádnou dopravní nehodu ani žádnou jinou mimořádnou událost,“ uvedla Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině s tím, že provoz na dálnici obnovili v neděli 12. března v 10.00 hodin ve směru na Brno, ve směru na Prahu byl obnoven v 10.12.

„Provoz v úseku mezi 112. a 119. kilometrem bude ale až do nedělního večera do 19.00 omezen kvůli dokončovacím a úklidovým pracím po demolici mostu a místem se pojede pouze v jenom jízdním pruhu v každém směru. V místě se tedy mohou tvořit kolony. Proto apelujeme na řidiče, aby v tomto úseku jeli opatrně, dbali dopravního značení, aby zde nedošlo ke zbytečným kolizím a dopravním nehodám,“ uzavřela Dana Čírtková.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy