Halloween na písku v Pelhřimově

Halloween v Pelhřimově nabídne v pátek 11. listopadu Halloween na písku, který pořádá pelhřimovské Rodinné centrum Krteček spolu s areálem Beachwell.

uniweb weby

„Na děti, a to i ty nejmenší, čeká zábava na nezvyklém místě. V 16.00 začíná první ročník Halloweenu na písku v kryté hale určené pro plážové sporty v areálu Beachwell za ZŠ Osvobození v Pelhřimově. Jakékoliv dětské kostýmy jsou vítány, ale nejsou nutností. O zábavu se postará především padesátiminutové vystoupení šestice dětí ve veselých kostýmech, kteří si říkají Čiperkové. Pěvecky nadaná skupinka dětí se především u malých dětí proslavila nazpívanými známými dětskými písničkami a říkankami na internetu. Poprvé se předvedou naživo i v Pelhřimově. Po skončení představení nebude chybět ani autogramiáda s možností pořídit si CD třeba na poslech s dětmi v autě. Připravena bude veselá halloweenská výzdoba a občerstvení,“ přibližuje Zuzana Havlová, dobrovolnice Rodinného centra Krteček Pelhřimov. 

A jak se na takovou akci na plážovém písku připravit? „Krytá hala areálu Beachwell bude vytopena na 19 až 20 stupňů Celsia, písek ovšem vytápěný není. Sportovci na něm běhají v neoprenových ponožkách. Děti i rodiče prosíme, aby si přinesli čisté přezutí. Nejpohodlnější budou zřejmě gumové pantofle, nebo postačí dvoje teplejší ponožky, ideální by mohly být například i boty do vody,“ upřesňuje Kateřina Peštová, hlavní organizátorka akce a zároveň dobrovolnice Rodinného centra Krteček v Pelhřimově.

Díky sponzorům je vstupné na tuto akci dobrovolné a přispěje na fungování Rodinného centra Krteček, které provozuje herničku pro děti od půl roku věku v bývalém Domě Služeb v Palackého ulici. Během roku dobrovolníci z tohoto centra pořádají řadu akcí a aktivit pro rodiny s dětmi.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 08.11.2016 08:00




0 +
 

Hlavní zprávy