Kapela Zakázaný ovoce se vrací do Havlíčkova Brodu

Hudební skupina zakázanÝovoce zavítá o víkendu do havlíčkobrodského klubu Oko. Ten organizačně vede Jakub Baloun, který má výborný přehled o hudební scéně v České republice.

uniweb weby

Pochopitelně jeho znalosti nekončí děravou hranicí naší vlasti. Vzhledem k finančním možnostem může pozvat do klubu  skupiny ze země, kde je platidlem česká koruna. Některá kapela se po letech znovu objeví v Klubu Oko. Zvláštním případem návratů do Havlíčkova Brodu je skupina zakázanÝovoce.
V roce 2015 konkrétně v pátek 6. listopadu vystoupila výše zmíněná kapela v Klubu Oko v rámci turné na oslavu deseti let založení. Hrála v sestavě Jan „Pišto“ Kinšt - zpěv, kytara, Václav „Laff“ Vaňura - kytara, zpěv, Jarda „Yaris“ Sládeček - basová kytara, zpěv a Fanda „Franc“ Jeništa - bicí. 

V roce 2016 dochází  k „přerozdělení skupiny zakázanÝovoce“. Vzniká kapela Ovoce : Pišto, Franc, Láska + nový basák Tomy, která vystoupila v Oku v pátek 3. března 2017 společně s kapelou UDG. Vyvrcholením návratů bude vystoupení v Klubu Oko v sobotu 29. dubna od 20.00 skupiny zakázanÝovoce v sestavě: Miloš „Mimi“ Novotný - zpěv, kytara, Štěpán „Mejdlo“ Soukup - kytara, zpěv, Jarda „Yaris“ Sládeček - basa, zpěv a Milan „Tra Vis“ Zúbek – bicí. Představí své nové album Díky vám. Během koncertu zazní všechny songy z nové desky, ale v playlistu samozřejmě nebudou chybět ani známé písně jako Vem si mě, Nech mě odejít, Alkoholka (v původním znění), Nikdy nezapomenem a mnoho dalších. Speciálním hostem koncertu bude děčínská punk-rocková partička DCRadio. Dále se objeví skupiny Resumé  a Tommy Poster. Fanoušci mohou získat dvě vstupenky zdarma, když uhodnou správnou odpověď v soutěži a budou mít štěstí při losování. Otázka zní: Kolik skladeb obsahuje album Díky vám?. Správnou odpověď pošlete do čtvrtka 27. dubna do 12.00 na mailovou adresu: hudbasoutez@seznam.cz.  Uveďte své jméno včetně mobilního čísla pro včasné upozornění na výhru.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy