Lipské rockování už v sobotu v Lípě

V sobotu 23. září se v Lípě u Havlíčkova Brodu uskuteční malý rockový festival nazvaný Lipské rockokování, představí se kapely IRAS a QKK, SSM a Traffic Jam.

uniweb weby

„První impuls k pořádání akce byl už koncem minulého roku, když parta našich kamarádů byla na koncertě kapely IRAS v Chotěboři a moc se jim to líbilo. Tak nás napadlo, že by bylo super si zopakovat podobný koncert i u nás v Lípě. Vždyť naposledy hrál IRAS v Lípě před 30 roky (ještě jsme našli smlouvu a starou fotku!).  Moc nás potěšilo, když nám jako hosté potvrdili účast Kejvavý koně (QKK), byť v letošním roce téměř nikde nehráli. I tato skupina je pro nás srdeční záležitost. Pak už jsme doladili kapely světelským SSM a zahajovat festival budou od 18.00 Traffic Jam.
V sokolovně se bude tancovat a zpívat a prostor na posezení jsme si připravili venku pod stany. Pro návštěvníky jsme připravili i spousty dobrého pití a jídla. Bude grilovaná kýta, klobásy,“ zve za pořadatele Marta Vencovská.

Program začíná v 18.00 vystoupením kapely Traffic Jam, ve 20.00 následuje SSM, ve 21.00 QKK – Kejvavý koně a na závěr ve 22.00 skupina IRAS.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy