O stravě dětí v pelhřimovském Krtečku

Rodinné centrum Krteček v Pelhřimově pořádá v sobotu 22. dubna od 10.00 besedu s Michaelou Tulachovou, výživovou poradkyní, která se věnuje také výživě v mateřské školce.

uniweb weby

Přednáška je určená nejen pro maminky, ale i pro nastávající maminky. „Začneme totiž tím, jak lze už v bříšku správnými potravinami ovlivnit bystrost miminka. Probereme také vhodné cvičení v těhotenství i to, co už dobré není a jak to na sobě poznat. Velkým tématem bude samotný porod – příprava na něj a dýchání při porodu. Pokračovat budeme například tím, jak po porodu dosáhnout toho, aby maminky měly pohodové miminko a věděly, co potřebujetí, co se týče výživy a cvičení při kojení. Dozvíme se také, co především ovlivňuje tvorbu mateřského mléka a jak dlouho je vhodné kojit.
Michaela Tulachová nás naučí i to, jak zjistit, kolik v sobě my i děti máme zadržené vody a vysvětlí, proč většina národa není obézní, ale zavodněná. Vyvrátí také mýtus, do jaké míry ovlivňují postavy naší maminky nebo babičky tu naší. Určitě se odbornice zeptáme i na správný jídelníček předškolních dětí a na další dotazy, které budou účastnice besedy zajímat. Michaela Tulachová bude v RC Krteček pro maminky k dispozici vůbec poprvé a podle zájmu můžeme naplánovat další zajímavá témata pro příští setkání,“ zve Zuzana Havlová z Rodinného centra Krteček. Vstup je 150 korun, rezervace na havlova.zuzana@email.cz.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy