Opilý mladík z Brněnska napadl v Třebíči mladého muže

V neděli 1. ledna vyšetřovali policisté v Třebíči po ránu fyzickém napadení, ke kterému došlo u zábavního podniku ve Vnitřním Městě, podezřelý muž z místa po činu utekl.

uniweb weby

„Napadený čtyřiadvacetiletý muž utrpěl zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření, proto policisté přivolali také zdravotnickou záchrannou službu. Díky popisu podezřelého a informacích o směru, kterým z místa utekl, policisté během krátké doby podezřelého pod vlivem alkoholu nalezli v Jelínkově ulici. Dechová zkouška ukázala hodnotu 1,3 promile alkoholu. Opilého dvacetiletého muže z Brněnska zajistili a odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění,“ popsala policejní Jana Kroutilová. 


Zraněný muž byl také opilý, při dechové zkoušce mu policisté naměřili 2,39 promile alkoholu. „Čtyřiadvacetiletého muže odvezli zdravotníci do nemocnice, kde byl hospitalizován. Na základě dosavadního šetření policisté zjistili, že k napadení došlo před vstupem do podniku. Mladší z mužů udeřil druhého pěstí a následně ho ještě opakovaně kopl. Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví,“ dodala Jana Kroutilová s tím, že případ policisté dále prověřují a zjišťují veškeré okolnosti fyzického napadení, podstatný bude zejména závěr lékařské zprávy.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 02.01.2017 14:19




0 +
 

Hlavní zprávy